Семинар на Института за научни изследвания на Европейския нотариат(I.R.E.N.E.) - 9 ноември в университета Kadir Has, Истанбул

 

 Институтът за научни изследвания на Европейския нотариат (I.R.E.N.E. - http://www.irene-eu.org/) в сътрудничество с Университета Галатасарай и Гръцката асоциация на юристите по гражданско право, организират семинар на тема :"Право и изкуство", на 9 ноември, в университета Kadir Has  (http://www.khas.edu.tr/en/), в Истанбул. Заместник-председателят на Нотариалната камара на Истанбул, г-н Тамер Алгюл, който гостува на Четвъртата Нотариална Спартакиада в Албена, а преди това и на Българо-руския семинар в Слънчев бряг, отправи любезна покана към българските нотариуси  да се присъединят към  този форум, на който се очакват представители и от други балкански държави. Близо 40 нотариуси от Регионална колегия - Бургас, вече са потвърдили присъствие.

 Таксата за участие е в размер на 70 евро и следва да се плати предварително с банков превод на сметката на организаторите на колоквиума:

Banque Nationale, номер на сметка: 080/965132-24сметкодържатели MM.Athanassios Dragios и Sofia MouratidouIBAN GR 1901100800000008096513224 ; BIC - SWIFT: ETHNGRAA

With mention "for participation at the Istanbul colloquium"

С изрично отбелязване "за участие в колоквиум в Истанбул"

Достъп до залата за колоквиума ще имат само тези, които са внесли предварително таксата за участие.

За придружаващите лица таксата е в размер на 30 евро - за участие в официалната вечеря

Срокът за заявки 24.10.2012 г., на телефоните на Нотариалната камара на РБ или чрез председателите на регионалните колегии. Предвижда се организиране на автобусен превоз до Истанбул, за всяка регионална колегия, съобразно броя на желаещите да участват.

Повече за (I.R.E.N.E.), виж тук

Програма, виж тук

Защо "Право и изкуство", виж тук

Росица Дамянова