Информация за срещата в комплекс "Калиакрия ризорт",село Топола, община Каварна, 13-ти и 14-ти юли 2012г.

Скъпи колеги и приятели,

изпращам Ви офертите на "Калиакрия  резорт" за срещата ни на 13-ти и 14-ти юли 2012 година. Моля, резервациите да правите на телефон или на електронната поща, които ще видите в тях. Резервациите следва да съдържат данни за Вашите желания-брой нощувки, вид на стаята или на апартамента, за колко души, вариант на исканото от Вас меню за първата ни вечер, която ще бъде в ресторанта-тераса на комплекса, както и заявките за участие за втората ни вечер, която ще представлява "плажно парти".

Оферти за резервации виж тук, варианти на меню - ПЪРВА ВЕЧЕР, виж тук

ОТНОСНО ВТОРАТА ВЕЧЕР - плажното парти ще се състои на плажа на "Трейшън клифс" - голф клуб, като и плажът и заведението на него ще работят само за нас. Кувертът е 60 лв. Той ще се заплати на място. В приложения файл ще видите предлаганото меню. (Меню втора вечер вж. тук) Отделно, всеки от Вас, който желае да участва  в тържеството, ще се наложи да доплати още по 20 лв, които ще включват напитки и заплащане на програмата.

Предложението на "Калиакрия резорт" за парти - барбекю на 14.07.2012 г.-отпада, така че тези пари, които бяха предварително обявени - отпадат.

Останалото от организаторите - РНК-Варна

Ако имате някакви въпроси или желаете някакви уточнения, моля да се свързвате с Председателя на РНК-Варна, нотариус Обретенов  на мобилен телефон 00359-888-637-860,или с мен -нотариус Наталия Стоева на мобилен телефон: 00359-888-319-556. Очаквайте допълнителна информация за дневния ред на срещата ни, както и уточнения за подходящо облекло.

С дружески поздрав: Наталия Стоева