Конгрес – 25 години Нотариална камара на Република България на тема “Нотариусът – довереник на държавата и гражданите. Дигитализация и правна сигурност. Модерният нотариат на България“

Уважаеми дами и господа,

 

Предлагаме на вниманието Ви програма* за предстоящия Конгрес на българските нотариуси по повод 25 годишнината на Нотариалната камара на Република България, честванията във връзка с който ще се проведат в периода 23 и 24 октомври 2023 г. в град София:

 

23.10.2023 г. , 19:30 ч. – резиденция „Бояна“, гр. София – Официална вечеря за "Добре дошли"

Откриване на празничните чествания със стилна и богата вечеря, в която ще вземат участие оперната прима Силвана Пръвчева, живата легенда на българската поп и оперна музика – Орлин Горанов, и балетисти от Националната опера и балет. След основните артистични изпълнения гостите ще имат възможността да бъдат забавлявани от неостаряващия Ники Кънчев, който ще гарантира отлично настроение заедно с музикалната програма, която ще селектира диджей.

 

24.10.2023 г., 10:00 ч. – зала „Планета Шварц“, гр. София, сграда „Office X“ (бул. „Черни връх“ 51, )- Конгрес

Конгрес – 25 години Нотариална камара на Република България на тема “Нотариусът – довереник на държавата и гражданите. Дигитализация и правна сигурност. Модерният нотариат на България“

Приветствени слова и обръщения от официални гости и чуждестранни делегации. Връчване на почетни грамоти и награди.

 

24.10.2023 г., 19:30 – зала „София Гранд“ на хотел „Маринела“, гр. София – Официална гала-вечеря и празничен концерт

 

Тържествено откриване на официална вечеря-празничен концерт с изпълнение на Оркестъра към Академията на МВР, гласът на Пирин планина-уникалната Николина Чакърдъкова и винаги актуалният Мирослав Костадинов (Миро), познат като солов изпълнител и от дуетите си с Алма, Дивна, дует „Каризма“ и др.

За специалното настроение на нашите високи гости ще се погрижи популярната актриса и водещ– Силвия Лулчева, както и професионален диджей, който ще се погрижи за празничната атмосфера.

Можете да се възползвате от преференциалните условия на хотел "Маринела" за своето хотелско настаняване като използвате приложената регистрационна форма.

 

С уважение,

Нотариална камара

 

* Програмата подлежи на корекции