Уважаеми колеги, нека да помогнем на пострадалите от трагедията в село Бисер.

 По инициатива на Варненската регионална колегия – Обретен Обретенов, Павлина Симеонова, Светлана Стойчева,Наталия Стоева, Полина Миткова и др., възникна идеята да съберем средства, според възможностите на всеки, за пострадалите от наводнението в село Бисер, обл. Хасково. Същата идея бе дадена и от колежката Ксения Белазелкова от гр. София.

                Предлагам Ви, поради обстоятелството, че реализирането на такава идея изисква време и е отделен ангажимент, да организираме набирането на даренията по следния начин. Сумите да се превеждат по посочената сметка от колегата Обретенов – Председател на Регионалната колегия, АС – Варна и в последствие да се предадат от него на кмета на това населено място. Молбата ми е, в платежните нареждания да се описват освен имената и населеното място, където работи нотариусът.

Нека да откликнем на призива на колегите от Варна и на колежката Белазелкова, като покажем съпричастност в един тежък за жителите на село Бисер момент. Да си пожелаем една къща в това пострадало село да бъде възстановена със средства на нотариусите. Банковата сметка ще бъде посочена допълнително.