Международен семинар на Нотариалната камара, 16-17 април 2011 г., "Новотел Пловдив"

Уважаеми колеги,Имам удоволствието от името на Съвета на нотариусите на Нотариалната камара на Република България, да ви поканя да участвате в пролетния семинар с международно участие, който ще се състои на 16 и 17 април 2011 година в зала „Пловдивrl” на хотел „Новотел Пловдив”.

Основната тема на семинара е „ Нотариална деонтология: отношения между нотариусите, отношения нотариус-клиент, етични измерения”, като сме поканили г-н Жил Рузе, автор на книгата „Нотариална деонтология”, която бе преведена и ви бе раздадена още миналата година.

В семинара ще вземат участие лектори от Франция: нот. Тиери ВАШОН, отговарящ за България при Висшия съвет на Френския нотариат и нот. Жил РУЗЕ, Съветник във Върховния касационен съд на Франция, както и от Германия: нот. Себастиан Месен, нотариус в Алтенкиршен, който ще представи „Електронния немски регистър (регистър на пълномощните за подпомагане/регистър на завещанията/електронни архиви на нотариалните актове)”, д-р Стефен Бреслер, LLM по тема ”Проблеми при придобиването на имоти от чужденци в България, както и степента на одобрение на доказателствата за наследяване от чужденци в България и международните удостоверения за наследниците”и Съдебен съветник д-р Рихард Бок, Зам.-председател на Федералната нотариална камара на Германия, който ще говори за ”Нови моменти в развитието на европейското право”.  Семинарът ще започне на 16 април 2011 година от 10.30 часа в зала „Пловдив” на хотел „Новотел Пловдив”.

Заявки за участие в семинара и традиционната вечеря  се правят в Нотариалната камара по телефона или с имейл. Цената на традиционната вечеря, която ще се състои в залите „Москва” и „Париж” на хотел „Новотел Пловдив” на 16 април 2011  година от 20.00 часа, е 70 лв. Заплащането на вечерята ще стане при служителите на Нотариалната камара.

Заявки за резервации се приемат в писмен вид до 31 март 2011 г. директно в Новотел Пловдив (чрез факс или имейл). Хотелът ще положи усилия за настаняване на допълнително заявилите слез 31 март резервации, но не по-късно от 10 април 2011 година.

За препотвърждаване на резервациите за този период се изисква заплащането на капаро в размер на 100% от заявените услуги. След 5 април 2011 год., промени и анулации по заявените резервации няма да бъдат приемани.

Условията за настаняване в хотел "Новотел Пловдив" виж ТУК

Предварителна програма, виж ТУК

    Димитър Танев Председател на Съвета на нотариусите на Нотариалната камара