Коледен благотворителен бал на Нотариалната камара - 22 декември 2023 г.

Уважаеми дами и господа,

 

Нотариалната камара на Република България има удоволствието да Ви покани на своя Коледен благотворителен бал на 22 декември 2023 г. - “ Магията на Коледа”. Очакват Ви незабравими мигове и много музика с попзвездата Неделяна Христова и горещи латино-танци с Раул Торес и танцьорките от неговата академия.

Събитието ще се състои на 22.12.2023 г. (петък) от 20:00 ч. в зала „София“ на "Грандхотел София" (ул. Гурко 1, София 1000).

Кувертът за официалната вечеря е на стойност 150 лв. (включено 4-степенно меню, консумация на алкохолни и безалкохолни напитки) и трябва да бъде преведен по банков път на сметка на Нотариалната камара (УниКредит Булбанк:BG46UNCR76301039223462, BIC код: UNCRBGSF).

 

Заедно с тържествения бал ще се проведе и дарителска акция с набиране на средства в полза на Националното сдружение на сираците в България.

 

Записвания можете да правите на електронната поща на Нотариалната камара: chamber@notary-chamber.bg. (моля в писмото да уточните имена и брой на записващите се, предпочитанията си за стандартно или вегетарианско меню за всеки един участник и да приложите копие от платежен документ за извършен банков превод на стойността на кувертите).