25 години Нотариална камара - постери

Уважаеми дами и господа,

Бихме искали да Ви информираме, че във връзка с предстоящото отбелязване на 25 години от създаването на Нотариалната камара на Република България, Камарата изработи постери, чрез които да се популяризира значимата дата . Налични са два размера на рекламните материали - малък (70х50 см - подходящ за поставяне върху пространства в канторите) и голям (100х70 см - удачен за поставяне на публични места).

Молим, всички колеги от страната, които желаят да получат постери за събитието, да се свържат с Нотариалната камара, като изпратят заявка за необходимото им количество и размер, на електронна поща chamber@notary-chamber.bg .

Напомняме Ви, че празничните събития на 23 и 24 октомври наближават и все още имате възможност да заявите своето участие чрез попълване и изпращане на приложената към съобщението регистрационна форма. 

По-долу можете са се запознаете с програмата на предстоящите тържества, отбелязващи 25-тата годишнина на Нотариалната камара на Република България

 

С уважение,

Административен секретар

 

25 години Нотариална камара на Република България

ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА

23.10.2023 г. , 19:30 ч. – резиденция „Бояна“, гр. София – Официална вечеря за "Добре дошли"

Откриване на празничните чествания със стилна и богата вечеря, в която ще вземат участие оперната прима Силвана Пръвчева, живата легенда на българската поп и оперна музика – Орлин Горанов, и балетисти от Националната опера и балет. След основните артистични изпълнения гостите ще имат възможността да бъдат забавлявани от неостаряващия Ники Кънчев, който ще гарантира отлично настроение заедно с музикалната програма, която ще селектира диджей.

 

24.10.2023 г., 10:00 ч. – зала „Планета Шварц“, гр. София, сграда „Office X“ (бул. „Черни връх“ 51, )- Конгрес

Конгрес – 25 години Нотариална камара на Република България на тема “Нотариусът – довереник на държавата и гражданите. Дигитализация и правна сигурност. Модерният нотариат на България“

Приветствени слова и обръщения от официални гости и чуждестранни делегации. Връчване на почетни грамоти и награди.

 

24.10.2023 г., 19:30 – зала „София Гранд“ на хотел „Маринела“, гр. София – Официална гала-вечеря и празничен концерт

 

Тържествено откриване на официална вечеря-празничен концерт с изпълнение на Оркестъра към Академията на МВР, гласът на Пирин планина-уникалната Николина Чакърдъкова и винаги актуалният Мирослав Костадинов (Миро), познат като солов изпълнител и от дуетите си с Алма, Дивна, дует „Каризма“, конкурс за "Мис Елегантност" и др.

За специалното настроение на нашите високи гости ще се погрижи популярната актриса и водещ– Силвия Лулчева, както и професионален диджей, който ще се погрижи за празничната атмосфера.