Съвместен българо-немски семинар, 19-20 септември 2009 г., хотел "Калиста", Старозагорски минерални бани

Уважаеми колеги,

Имам удоволствието от името на Съвета на нотариусите на Нотариалната камара на Република България и Нотариалната камара на Германия да ви поканя да участвате в съвместния семинар с нотариуси от страната и лектори, нотариуси от Германия, който ще се състои на 19 – 20 септември 2009 година в хотел „Калиста”, Старозагорски минерални бани.На семинара ще се разискват следните теми : „Правата на нотариуса и задачите му в страните с латински нотариат”, „Отговорността на нотариуса и застраховката професионална отговорност на нотариуса, както и допълнително пенсионно осигуряване на нотариусите във ФРГ”, „Сервитути и вещно право на ползване в немското и българското право”.Лектори от Германия  ще бъдат: Д-р Дирк Хардерс, нотариус в гр.Биркемфелд, бивш заместник председател на Бундеснотариалната Камара на ФРГ; Д-р Андрее Адлер, нотариус в гр. Нойвит, бивш председател на нотариалната камара в гр. Кобленц, Германия ; Д-р Томас Щайнхауер, нотариус в гр. Трир, бивш председател на нотариалната камара в гр. Кобленц и разбира си нотариус Рихард Бок, съдебен съветник и Председател на Нотариалната камара на гр. Кобленц, Германия.От българска страна лектор ще бъде нотариус Димитър Танев, Председател на Нотариалната камара на Република България.

Семинарът ще започне на 19 септември 2009 година от 10.30 часа в залата на хотел „Калиста”.

Цена на традиционната вечеря – 60 лв., която ще се състои в ресторанта на хотел “Калиста” на 19.09.2007 г. от 19.30 часа.

Заплащането на нощувките се извършва на рецепцията лично от всеки един от участниците, а на вечерята при служителите от Нотариалната камара.

При заявяване участие в семинара моля, посочете точните дати, стая, придружаващи и участие във вечерята.

Моля, до 7 септември 2009 г. да заявите участието си по телефона или факса на Нотариалната камара с цел  резервиране на стаите в хотела.

                        Димитър Танев     Председател на Съвета на нотариусите на      Нотариалната камара на Република България 

Условия за настаняване в хотел „Калиста” - виж ТУК

Условия за настаняване в хотел „Армира” - виж ТУК