Есенен семинар на Нотариалната камара във връзка с новия Семеен кодекс и Нотариална спортна спартакиада Гранд хотел "Варна", 25 - 27 септември 2009 година

Уважаеми колеги,

 Имам удоволствието от името на Съвета на нотариусите на Нотариалната камара на Република България да ви поканя да участвате в първата нотариална Спартакиада, съчетана с есенния семинар с нотариуси от страната, които ще се проведат от 25 до 27 септември 2009 година в хотелски комплекс Гранд хотел Варна, "Св. Св. Константин и Елена".Основната тема на семинара ще бъде „Новият семеен кодекс. Брачните режими”. За лектор сме поканили експерта в тази област, проф. д.ю.н., чл. кор. Цанка Цанкова, както и преподавателя по нотариално право, гл. ас. Красимир Димитров.

 Спартакиадата и семинарът ще протекат по следната Програма:  Съгласно регламента в Спартакиадата ще участват 6 шест отбора, определени от шестте Регионални нотариални колегии, включващи всички участници от съответната регионална колегия по определените видове спорт. Видовете спортове са следните: ФУТБОЛ, ВОЛЕЙБОЛ, ТЕНИС НА МАСА, ТЕНИС НА КОРТ, ПЛУВАНЕ, БЯГАНЕ 1500 м, както и съпътстващи ги развлекателни игри – дартс, шахмат, табла, вдигане на пудовки; Председателите на Регионалните нотариални колегии или определените от тях отговорници, в срок до 17.08.2009 г. ще получат в писмен вид подробности относно организацията на спартакиадата, броя отбори, видовете спорт и т.н., като молим да организират отборите и в срок до 07.09.2009 г. да изпратят списък на участниците на нотариусите Александър Ганчев, рег. № 194 и Калоян Иванов, рег. № 336 във Варна или на нотариус Красимир Анадолиев, рег. № 152 и Антони Гетов, рег. № 031 в София.Подробна информация за часовете и регламента на провеждане на отделните турнири и състезания по различните дисциплини ще публикуваме на сайта на Нотариалната камара, като своевременно преди това ще уведомим Председателите на Нотариалните колегии или определените от тях отговорници.

 Моля, до 7 септември 2009 г. да заявите участието си в семинара и/или спартакиадата по телефона или факса на Нотариалната камара с цел  резервиране на стаите в хотела.

 Настаняването в Гранд хотел „Варна” е на база на база All inclusive.

 Доплащане за вечеря с меню барбекю - 25.09.2009 год. – 20 лева на човек. Доплащане за Традиционната вечеря - 26.09.2009 год. – КУВЕРТ  40 лева на човек.

 Заплащането на нощувките се извършва на рецепцията лично от всеки един от участниците, а доплащането за вечерята при служителите от Нотариалната камара.

 При заявяване участие в семинара моля, посочете точните дати, стая, придружаващи и участие във вечерята.

       Димитър ТаневПредседател на Съвета на нотариусите на Нотариалната камара на Република България