Есенен семинар на Нотариалната камара, 5 - 6 ноември 2011 г., хотел „Самоков”, Боровец.

Уважаеми колеги,Имам удоволствието да ви поканя да участвате в есенния семинар на Нотариалната камара, който ще се състои на 5 и 6 ноември 2011 година в зала „България” на хотел „Самоков” в курорта Боровец.

Темите на семинара са съответно:

1. Актуални проблеми на вписването. Създаване на Имотен регистър. Информационни системи; 2. Информационните системи в нотариалната дейност, като за тази тема сме поканили представители на Нотариатите на Русия и Турция.

По първата тема сме поканили представители на Агенцията по вписванията, университетските преподаватели, проф. Д-р Георги Боянов и Красимир Димитров и Председателя на Софийски районен съд, г-н Красимир Влахов.

Семинарът ще започне на 5 ноември 2011 година от 10.30 часа в зала „България” на хотел „Самоков”, Боровец.

Заявки за участие в семинара и традиционната вечеря  се правят в Нотариалната камара по телефона или с имейл. Цената на традиционната вечеря, която ще се състои в ресторанта на хотел „Самоков" на 5 ноември 2011  година от 20.00 часа, е 50 лв.

Заявки за резервации се приемат в писмен вид до 30 октомври 2011 г. директно в хотел „Самоков” (чрез факс или имейл).

Авансово плащане от 30 % от очаквания оборот при потвърждение на мероприятието. За въпроси и допълнителна информация Отдел „ Маркетинг и продажби” на хотел „Самоков"остава на разположение не тел. 0750 32306, факс 075032309.

Условията за настаняване в хотел "Самоков" и резервации, виж ТУК

Предварителна програма, виж ТУК

    Димитър Танев Председател на Съвета на нотариусите на Нотариалната камара