Теми за предстоящия Международен нотариален конгрес на UINL - Индонезия, 2019 г.

Уважаеми дами и господа,

Информираме Ви, че предстои провеждането на Международен нотариален конгрес на Международния съюз на нотариат (UINL), който ще се състои в Индонезия през 2019 г. Като пълноправен член на Съюза, Нотариалната камара има възможност да излъчи национален докладчик, който да ръководи изготвянето на общ доклад по следната тема/теми:

 

Тема I: "Валидност на нотариалните принципи през 21-ви век"

 

Международен координатор: Jörg Buchholz (Германия)

 

Тема II: "Нотариусът и физическите лица"

 

Международен координатор: Fatou Mballo Thiam (Сенегал)

 

Моля, тези от Вас, които имат желание да вземат участие по някоя от посочените по-горе две теми да информират за това Нотариалната камара с и-мейл до официална електронна поща на НК (chamber@notary-chamber.bg), в който да посочат и темата, по която желаят да пишат. 

 

По-долу може да видите условия за представяне на националните доклади:

 

Съдържание, презентация, продължителност на докладите

 

- Те трябва да бъдат написани в електронен формат на един от следните езици: английски, испански или френски, като следва да се изпратят и точните очертания, за да се направи хомогенно сравнение на представените доклади и да се улесни синтезирането им от страна на международните координатори;

 

- Дължината трябва да бъде максимум 50 страници;

 

- Те задължително трябва да съдържат кратко окончателно заключение, както и резюме на испански, френски и английски език.

 

Информираме Ви, че срокът за предаване на докладите, за да може международният координатор да има достатъчно време да ги прочете и да изготви обобщаващ доклад, е до 15 февруари 2019 г. 

 

С уважение, 

Административен секретар