VI-та Национална нотариална Спартакиада - 20- 23 септември 2019 г.

Уважаеми колеги,

В периода 20- 23 септември 2019 г. в спортен комплекс „Камчия“ се състоя VI-та Национална нотариална Спартакиада, организирана от Нотариалната камара на РБ със съдействието и помощта на всички регионални колегии.

В събитието взеха участие около 80 нотариуси, помощник нотариуси и служители в кантори, от почти всички възрастови групи. Участниците премериха сили и спортно майсторство в множество категории: футбол, волейбол, лека атлетика, тенис на корт, тенис на маса, шах и други.

Състезателният дух и желанието за победа безспорно бяха спътници на всички по време на Спартакиадата, като това далеч не им попречи да изпълнят с веселие часовете след състезанията и да разкрият своите скрити заложби във „Вечер на талантите“. Станахме свидетели на неподозирани музикални и певчески възможности, демонстрирани от колегите  участници.

Национална нотариална Спартакиада – 2019 г. остави много приятни емоции и усмивки по лицата на участниците и несъмнено спомогна да бъдем още по-сплотени и съпричастни един към друг, както в професионален, така и в чисто житейски аспект.

Съвета на нотариусите изказва благодарност към всички участници в Националната нотариална Спартакиада – 2019 г., поздравява победителите в отделните дисциплини и им  пожелава да запазят демонстрирания дух, желание за спорт, колегиалност, и не на последно място да бъдат живи и здрави, тъй като ги очакват още спортни събития занапред.

 

Нотариална камара