Среща на г-жа Натали Жили, Зам.-директор „Банкови операции” на Депозитната и консигнационна каса на Франция и нот. Пиер Беке, отговарящ за сътрудничеството с България към Висшия съвет на Френския нотариат с екип на Министерството на правосъдието

Колеги,

Днес, 16 септември 2009 г. по покана на Нотариалната камара на Република България в Министерството на правосъдието се състоя среща на г-жа Натали Жили, Зам.-директор „Банкови операции” на Депозитната и консигнационна каса на Франция и нот. Пиер Беке, отговарящ за сътрудничеството с България към Висшия съвет на Френския нотариат с екип на министерството.  Освен френските гости в срещата участваха Зам.-министърът на правосъдието, г-н Христо Ангелов, г-жа Йохана Разпопова, началник на кабинета на Министър Попова, г-жа Виктория Нешева, директор на Дирекция "Съвет по законодателство" и г-жа Виолета Обретенова, държавен експерт в същата дирекция, г-жа Марияна Николова, директор на Дирекция "Управление на международни програми и проекти", както и Председателят на Нотариалната камара, г-н Димитър Танев и зам.-председателят г-н Красимир Анадолиев.

Обсъдени бяха функциите и задачите на Депозитната и консигнационна каса и създаването на работна група за изработване на законопроект за такава каса в България.

Димитър Танев                                                                                                                        

Председател на Нотариалната камара